MIN FÖDELSEDAGS ÖNSKELISTA

  • Ny mobiltelefon
  • Presentkort Gina Tricot, H&M, Lindex, Cubus, DinSko & Make Up Store
  • Ny höst/vinter jacka
  • Nya street skor
  • Underkläder
  • Tjocktröjor
  • Keps
  • Byrå/garderob och en STOR spegel
  • Massa stearin ljus i mörka färger
  • Pengar såklart ;)
  • Nya smink borstar och nytt smink
HAR NI NÅGRA BRA TIPS PÅ INTERNET SAJTER MED COOLA PRYLAR OCH KLÄDER? MAILA MIG: [email protected]

Hmm..

Veckans planering har varit lite halv seg faktiskt. Men nu börjar jag få ordning på det.

Igår så var jag bara hos min syster, var med hund hos veterinären och åt på Bamboo. Idag så har jag varit i skolan på möte och sen köpte jag med mig Sub hem. Och ikväll blir det väl också bara att vara här, får se.
Imorgon ska jag träffa Marika och sen ska jag till stallet. Och torsdagen ska jag stallet bara och fredagen + helgen blir det flytttttt =D

Goodbye så länge.


Jag ska

Till skolan nu.

jag har fått

LÖN


jag vet att...

...Det finns folk som ser värre ut, mycket värre. Ett bra exempel är min systers grannar. Det ser ut som dom har fått stekpannor slagna i ansiktet, dom är alldeles platta och feta. Det är inte synd om dom, inte alls. Deras familj hade kunnat lärt dom att skräpmat gör en FET. Jag må vara elak, men jag ser ner på dom.

Jag ser förjävlig ut just nu, det vet jag. Men jag kan göra någonting åt det, jag blir frisk snart och då försvinner det. Och det är jag evigt tacksam för.

Nej, idag har jag vaknat på fel sida troligtvis. 
Jag ska snart koka kaffe.
hej då.



true talent

Ligger i sängen efter en lång dag, är trött, fast jag sovit typ hela dagen. Vaknade halv åtta så gick upp och tvätta ansiktet och gick till doktorn. Fick penicillin och ögonsalva. Vaknade vid tolv, och det hade blivit mycket värre. Så fick virus bekämpande tabletter. Så nu är jag piller knaprare.
Åkte till apoteket och fixa lite, och moster bjöd på McFlurry snäll som hon är, och sedan åkte jag hem och sov. Fick sedan skjuts till pappa av mamma, och käkade lite och sedan åkte jag till Polishuset och nu är jag hemma igen.
NICE. GODNATT.


oooppsiiiiidopsi

Nu har jag inte skrivit på ett tag, har haft lite mycket för mig. Lördagen vart i alla fall skit bra. Tycker jag, och troligtvis alla andra också. Är dock lite förbannad på en liten blondin jävel. Men det är inte hela världen.
Jag är just nu hemma, har hämtat ut mina skattepengar idag, och handlat lite rengörings grejer och en parfym.
Imorgon ska jag vara hos doktorn 08.10. KUL. Ska kolla vad det är för fel på mitt ansikte.
Nu ska jag kolla lite grejer på internet, så får vi se om det blir något.
HÖRS

DANZA KUDURO

Hemma igen efter en ritkigt god frukost hos min mosters manvän Erik i Ärla. Gotteligott.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag börja fixa till mig lite. Det blir mat klockan 17 och sedan är det feeest.
TJOHEJ uppdaterar senare.

outfit för imorgon

Fått en kavaj av min moster för 299:- och en byx/klänning av mormor 199:- 
Det blir min outfit för imorgon, plus klackar och strumpbyxor och lite smycken.
urkass bild jag vet..
GODNATT



det tog emot

Att gå upp såhär tidigt. Men måste man så måste man. Sitter här och har nyss ätit skinksmörgås och oboy. Har till och med hunnit borsta tänderna och hittat papprena och mina glasögon. Nu ska jag vidare till körskolan. Och sen blir det Tuna Park med mormor. Mysigt.
Vi hörs senare, goodbye!
syns att jag är trött...



ojoj

Hur ska jag hinna med allting imorgon. Känner att det är lite föööör mycket inbokat..
Sleep tight!


godmorgon

Nyss vaknat, äter mammas kalops igen. HAHA. Nice bruud =)
Ska hoppa i kläder och cykla till min syster och så vara där en stund.
Vi hörs senare wtf.
HAJDO

home again

Har varit hos min syster hela dagen. Dom jobbar så jag har varit med Diva. Och när jag skulle gå gjorde hon babyface och kollade på sin fot och kollade på mig. Så jag kunde inte lämna henne, la mig och kollade Svampbob med henne istället. Och när dom kom hem åt vi McD och spelade lite yatzy.
Så nu är jag hemma igen och har precis ätit mammas goda kalops och druckit mjölk. Jätte gott.
Tänkte lägga mig skapligt idag så jag kommer upp imorgon. Tänkte gå ut och gå en lång promenad.
Hörs imorgon, eller senare troligtvis.

CRAZY TIMES


hem till sjuk hund

Nu sitter jag här och äter frukost, ska strax cykla till min syster och ta ut sjuka hund på promenad =/ sen ska jag träffa Anna, ingenaning vad vi ska göra men det löser sig väl.
Vi hörs senare, I'll be back!



du vet att jag har bättre självförtroende än dig, det är därför du försöker göra så ja tappar mitt.

Inlägg om mitt liv.

Mitt liv - Sanne Weinestad
Ni som inte vet hur mitt liv har varit, eller ni som ''tror'' att ni vet hur mitt liv har varit, kan sluta läsa nu om ni inte känner er tvingade.
Jag har växt upp med en underbar familj, er älskar jag. Allt började i fyran, då vart killar inblandade och man fick ''känslor'' osv. Men jag har alltid varit en sådan människa att jag bara varit med killar, mestadels. Jag har haft en/två tjejkompisar och resten har bara varit killar. Jag har alltid trivits bäst med dom. Hur som helst, så blev det ju svartsjuka i tjejgängen i klassen, det börjades med sneda blickar, och utökades till skitsnack. Åh vad jag hatar skitsnack, att flickor i fyran redan ska börja med det.. Men i alla fall, så blev det här skitsnacket till hat, svartsjukan blev bara värre och värre. För JAG visste att det var tjejerna som var svartsjuka, låter ego, men det är så. Och jag blev bara argare och argare, och jag bråkade helt plötsligt med alla tjejer på hela skolan?! För att det tydligen varit jag som börjat med detta skitsnack, vilket det absolut inte var. Jag pratade förstås inte med någon lärare, för jag tänkte att ''det där klarar jag själv''. Vilket jag gjorde under en lång stund. Tills det kom ett brev en dag, av en tjej som jag nu kallar för A. Det löd såhär: ''Jag hoppas att du dör, jag vill döda dig för att jag hatar dig så mycket.'' Tack och bock sa jag. Men den gången tog det i mig, jag mådde riktigt dåligt. Men det ville jag inte visa, så jag tänkte visa mig tuff istället.
Jag spolade ner folks kläder i toaletten (försökte i alla fall, dom åkte ju aldrig ner utan det blev bara stopp.) skrev hur mycket jag hatade folk i min dagbok. SA till folk hur mycket jag hatade dom, och hur fula dom var. Pekade finger, spottade på dom och gjorde allt jag kunde för att visa att jag inte längre mådde dåligt. (Vilket jag då som sagt gjorde.)
Sexan blev väl bättre, inte helt och hållet, skitsnack och blickar fortsatte ju. Men då brydde jag mig inte på samma sätt, dom fick en smäll i stället. Jag ville inte vara cool, noo.. Jag ville få ut min ilska. Och det fick jag på det sättet.
Jag tänkte att när jag börjar högstadiet så ska jag gå Stålfors för det är en riktigt bra skola! Åhjo visst, vänta bara.
Jag fick en klass, som jag hatade. Jag hade två vänner, jag tyckte inte alls om dom andra. För mig var dom töntar. Sjuan var värst. Det hände tre STORA grejer under sjuan, som jag berättade för EN, EN, person på hela skolan. En person som jag visade all min tillit till. Den personen kallar vi ingenting här, för jag river inte upp den biten. Men en dag så kom det en person jag kallar E som sa det till mig, en av de första grejerna. Och skrattade. Jag slutade gå i skolan. Jag var max där en dag i veckan. Jag ville inte dit, jag hatade den skolan. Alla skrek på mig, skrev på tavlor, pekade, skrattade och snackade. Ryktet jag hade fått var att jag hade druckit kiss.
Den biten river jag inte heller upp, för dom som vet om den storyn vet om det. Jag kände väääldigt många innan det ryktet, kvar var 2 stycken. Jag mådde skit, riktigt jävla skit. Jag insåg inte då att den person som jag sagt det till hade sagt det till andra eftersom att henne litade jag på, så trodde det hade börjat ifrån annat hörn.
Rykte nr.2 var att jag hade klamydia. Sant. Poäng till er! Jag hade klamydia, och det gick bort efter tio dagar. Men folk betedde sig som om att jag fått AIDS. Folk påstod att jag skulle ha det hela livet. Folk älskade mig, dom älskade mig för att dom kunde få mig att må dåligt. Dom älskade mig för att dom alltid hade någon att skrika detta till, skratta till och prata om. Jag blev känd i skolan, på helt fel sätt.
När den tredje grejen kom ut, så förstod jag att det var den människan som jag gett min tillit till, som låg bakom alltihop. Det blev som ett hårt slag i annsiktet, knivhugg i magen och hjärtstillestånd. Jag ville dö. Jag ville verkligen dö.
Jag skar mig, satt på tågrälsen, bet mig, åt inte, jag ville bara dö. Men jag var så rädd. Jag var rädd för att lämna personerna som fött upp mig. Min mamma och min pappa. För dom i skolan och övrigt så var jag en leksak. Men för mamma och pappa var jag hela deras liv. Jag kunde inte göra så mot dom.
När nian kom hade jag bytt klass. Men jag hatade fortfarande Stålfors, den skolan hade satt sina spår på mig. Och folk kan inte förstå varför JAG hade så dåliga betyg när jag gick ut nian. Är det så svårt att förstå nu då? Mår man inte bra, fungerar inte hjärnan som den ska. Och då funkar INGENTING.
Jag önskar de människor som gjort detta mot mig, och varit med mig och skrattat åt mig att brinna i helvetet. Jag vill inte att ni ska göra det nu, men när ni väl dör. Så ska ni dö på riktigt.
Jag mår bra nu, jag har en grymt bra klass, och lärare. Här vill jag förevigt stanna.
Mycket skrivet, men nu vet ni det. Kände för att dela med mig av det.
Mitt liv - Sanne Weinestad

Ni som inte vet hur mitt liv har varit, eller ni som ''tror'' att ni vet hur mitt liv har varit, kan sluta läsa nu om ni inte känner er tvingade.

Jag har växt upp med en underbar familj, er älskar jag. Allt började i fyran, då vart killar inblandade och man fick ''känslor'' osv. Men jag har alltid varit en sådan människa att jag bara varit med killar, mestadels. Jag har haft en/två tjejkompisar och resten har bara varit killar. Jag har alltid trivits bäst med dom. Hur som helst, så blev det ju svartsjuka i tjejgängen i klassen, det börjades med sneda blickar, och utökades till skitsnack. Åh vad jag hatar skitsnack, att flickor i fyran redan ska börja med det.. Men i alla fall, så blev det här skitsnacket till hat, svartsjukan blev bara värre och värre. För JAG visste att det var tjejerna som var svartsjuka, låter ego, men det är så. Och jag blev bara argare och argare, och jag bråkade helt plötsligt med alla tjejer på hela skolan?! För att det tydligen varit jag som börjat med detta skitsnack, vilket det absolut inte var. Jag pratade förstås inte med någon lärare, för jag tänkte att ''det där klarar jag själv''. Vilket jag gjorde under en lång stund. Tills det kom ett brev en dag, av en tjej som jag nu kallar för A. Det löd såhär: ''Jag hoppas att du dör, jag vill döda dig för att jag hatar dig så mycket.'' Tack och bock sa jag. Men den gången tog det i mig, jag mådde riktigt dåligt. Men det ville jag inte visa, så jag tänkte visa mig tuff istället.

Jag spolade ner folks kläder i toaletten (försökte i alla fall, dom åkte ju aldrig ner utan det blev bara stopp.) skrev hur mycket jag hatade folk i min dagbok. SA till folk hur mycket jag hatade dom, och hur fula dom var. Pekade finger, spottade på dom och gjorde allt jag kunde för att visa att jag inte längre mådde dåligt. (Vilket jag då som sagt gjorde.)

Sexan blev väl bättre, inte helt och hållet, skitsnack och blickar fortsatte ju. Men då brydde jag mig inte på samma sätt, dom fick en smäll i stället. Jag ville inte vara cool, noo.. Jag ville få ut min ilska. Och det fick jag på det sättet.

Jag tänkte att när jag börjar högstadiet så ska jag gå Stålfors för det är en riktigt bra skola! Åhjo visst, vänta bara.
Jag fick en klass, som jag hatade. Jag hade två vänner, jag tyckte inte alls om dom andra. För mig var dom töntar. Sjuan var värst. Det hände tre STORA grejer under sjuan, som jag berättade för EN, EN, person på hela skolan. En person som jag visade all min tillit till. Den personen kallar vi ingenting här, för jag river inte upp den biten. Men en dag så kom det en person jag kallar E som sa det till mig, en av de första grejerna. Och skrattade. Jag slutade gå i skolan. Jag var max där en dag i veckan. Jag ville inte dit, jag hatade den skolan. Alla skrek på mig, skrev på tavlor, pekade, skrattade och snackade. Ryktet jag hade fått var att jag hade druckit kiss. 

Den biten river jag inte heller upp, för dom som vet om den storyn vet om det. Jag kände väääldigt många innan det ryktet, kvar var 2 stycken. Jag mådde skit, riktigt jävla skit. Jag insåg inte då att den person som jag sagt det till hade sagt det till andra eftersom att henne litade jag på, så trodde det hade börjat ifrån annat hörn. 

Rykte nr.2 var att jag hade klamydia. Sant. Poäng till er! Jag hade klamydia, och det gick bort efter tio dagar. Men folk betedde sig som om att jag fått AIDS. Folk påstod att jag skulle ha det hela livet. Folk älskade mig, dom älskade mig för att dom kunde få mig att må dåligt. Dom älskade mig för att dom alltid hade någon att skrika detta till, skratta till och prata om. Jag blev känd i skolan, på helt fel sätt. 

När den tredje grejen kom ut, så förstod jag att det var den människan som jag gett min tillit till, som låg bakom alltihop. Det blev som ett hårt slag i annsiktet, knivhugg i magen och hjärtstillestånd. Jag ville dö. Jag ville verkligen dö.

Jag skar mig, satt på tågrälsen, bet mig, åt inte, jag ville bara dö. Men jag var så rädd. Jag var rädd för att lämna personerna som fött upp mig. Min mamma och min pappa. För dom i skolan och övrigt så var jag en leksak. Men för mamma och pappa var jag hela deras liv. Jag kunde inte göra så mot dom.

När nian kom hade jag bytt klass. Men jag hatade fortfarande Stålfors, den skolan hade satt sina spår på mig. Och folk kan inte förstå varför JAG hade så dåliga betyg när jag gick ut nian. Är det så svårt att förstå nu då? Mår man inte bra, fungerar inte hjärnan som den ska. Och då funkar INGENTING

Jag önskar de människor som gjort detta mot mig, och varit med mig och skrattat åt mig att brinna i helvetet. Jag vill inte att ni ska göra det nu, men när ni väl dör. Så ska ni dö på riktigt. 

Jag mår bra nu, jag har en grymt bra klass, och lärare. Här vill jag förevigt stanna.

Mycket skrivet, men nu vet ni det. Kände för att dela med mig av det. Och då kanske ni förstår varför jag ibland drar mig undan och mår dåligt.

eskilstuna är överjävlig

Jag hatar den här staden. Faktiskt. Jag har aldrig känt så stort hat mot denna stad. Jag är glad över att jag fick familjen här och allt det där. Men min uppväxt har varit sämst. MISSFÖRSTÅ MIG INTE. Jag är bara så trött på allt skit snack, och ''ingen får reda på någonting''. För JO sanningen kommer alltid fram, som ett äckligt slag i annsiktet. Usch fyfan att folk kan vara så störda, och tafattade att dom inte kan förstå det.
Försök inte ens gå bakom någons rygg, inte bakom min. Jag fick reda på det, har fått reda på många saker. Men det här suger verkligen..
Om man nu skulle kunna fly från livet, vore det en väldigt bra tajming att göra det nu.
Jag älskar min familj, min syster och hennes pojkvän. Och vare sig dom vill ha med mig eller inte, så flyttar jag med dom 2a september. Så slipper jag vara här i onödan!

man får vara som man är när man inte blev som man borde

  • Om man går fort och ler mycket ser ingen att man är ful.
  • En del säger att jag är lat, men jag orkar inte bry mig.
  • Att flyga är ingen konst. Det gäller bara att kasta sig mot marken och missa.
  • Man ska älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst.

hemma igen

Efter en underbar helg. Har haft det så bra i Barva. Här kommer lite bilder, dock ej ifrån helgen.

ingen rolig dag alls

Finns inte mycket att säga, ingenting faktiskt. Hoppas jag kan sitta på läktaren och kolla när Thomas H Jonasson kör i alla fall...

håller på och garvar ihjäl mig

South Park. Bästa jag vet. Hahaha.

godmorgon världen

Nu har jag sovit gotteligott. Har ätit frukost med mamma också, hon stannade hemma ifrån jobbet idag.
Jag ska väl dra mig mot stallet strax, så får vi se om jag får upp R.
Vi hörs senare, har inte så mycket att säga just nu. Är trött och dricker kaffe.

kravlar mig upp

Upp ur sängen, trillar nästan ner på grund av att madrassen hade flyttat sig ifrån sängkarmen. Reser mig försiktigt upp, släpar benen efter mig till dörren. Sliter upp den kastar mig ut och grabbar tag i mina tabletter. Trycker i mig en, äntligen ska allt släppa. Den smärta jag haft. Allting släpper nu. Skönt. Går och lägger mig i sängen igen, och somnar in.
Gud vad jag hatar huvudvärk!

livet har sina svängar

Jag tror... Att när man mår så otroligt bra, och verkligen älskar livet. När man nått upp till den bästa punkten, det är då man faller så lätt. Man tappar liksom balansen av ett litet snesteg. Det är så jag tänker i alla fall.
Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske

folk som går bakom ryggen

Vad har dom att göra i ens liv? Jag och E pratade en hel del om det idag, om varför man gör så. 
Någon blir alltid sårad till slut, och det vart jag. Jag blir liksom som det tredje hjulet, jag har inte gjort någonting men ändå så gör ni det mot mig. Jag tycker det är dåligt, fruktansvärt dåligt.

Jag och E hade en mycket trevlig stund på stan pratade och åt god mat. Det behövdes, att äta ute.
Nu sitter jag här hos mamma, har precis lämpat hunden hos syster. Ska fixa lite hemma och sen kanske jag ska iväg. 

Hörs senare i guess.

Skulle faktiskt kunna tänka mig att åka tillbaka.

godmorgon för mig!

Jag har sovit något så djävulskt bra med mamma inatt. Och när hon åkte till jobbet, kom hunden in och la sig. Så har vi sovit tills nu.
Nu ska jag gå och fixa mig lite, och sen ska jag träffa Erika, vi ska ner på stan en sväng.
Vi hörs senare =)


du är den jag alltid vill ha vid min sida

Behöver inte säga mera. Du är bäst.


the promise

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, if you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place thats warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face, your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise if its one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.

http://www.youtube.com/watch?v=MvC77iWO648


waiting for the end

Är hemma hos mor ikväll. Har jobbat och varit på sjukhuset idag, lång dag har det varit.
Mamma och jag har kollar på The Notebook alldeles precis, och jag måste säga det att det var väldigt skönt att få gråta. Filmen är ju så bra, och så himla sorglig. Men ack vad skönt det var att få gråta ut.

Jag ska försöka fixa till min blogg, för den fungerar tydligen inte som den ska på gamla datorer.


börjar bli så trött

PÅ DIG.


don't fuck with me, fuck the world.

.FUCK YOU. FUCK YOU. FUCK YOU.


sockervadd är klurigt

I början är det skit kul, nu är det tråkigt. När man gör en sockervadd så dag drömmer man, så ena dagen kan man göra jätte fina sockervaddar, och andra dagen blir det ''boll-liknande'', och så kan dom bli helt olika.. Sådan dag hade jag idag, alla såg för jävliga ut, och jag lyckades aldrig..
PUH. Ska nog lägga mig i soffan och kolla tv, och kanske slumra till en stund?
Imorgon är det jobb igen, och efter det å-fest. Godkväll.


jag och wille

let it rain over me

Sundbyholms badet idag med Vicky och Anna. Mycket mysigt var det, och bara jag som badade som vanligt hehe.
Så var jag hem och duscha en snabbis, och åkte och grilla hos Peppe (Vickys pappa) och sedan åkte vi till henne. Nu är hon iväg en sväng så jag sitter hära med en bärs. Jobb imorgon så det blir cool.
Ha det bääääst

i tried to be perfect but nothing was worth it

I don't believe it makes me real.

Jag mår inte tipptopp. Jag kan inte göra det just nu, även fast jag verkligen vill det så är det något som drar mig ner i botten. Det känns som att jag är en studsboll som studsar mellan verklighet och fantasi, mellan att må bra och må dåligt. Jag skulle vilja stänga bort alla min tankar och leva i nuet. Men tiden förr finns alltid där och skrapar en i bakhuvudet. 



RSS 2.0