anna och jag i telefon

Vi pratar om bajs. Mycket trevligt samtalsämne.
Hm. Jag har inte skrivit på ett tag för att jag varken orkat eller haft tid. Säger det alltid I KNOW.
Under tiden jag inte skrivit så har jag tagit hål i örat, igår faktiskt. Handlat upp min lön idag. Och kläder och örat får ni se en annan dag. Har liksom låst mig ute!!!!!!!!!!! Fukkkkkit.

Jag är hemma hos mamma just nu, ska lägga mig i soffan och kolla film med hunden tills Lotta och Niklas kommer hem. Mysigt. Godnatt med er. Puss.


den svenska björnstammen

JAG MÅR SÅ BRA


Esch!

Fick bara oseriösa frågor så skiter i det!
Jag undrar hur det blir idag och imorgon!
Men det löser sig eller hur Annabanani? Vi ska köra all in och skiter i resten.

Jag ska nu äta lite sen duscha och packa lite. Så får vi se vad dagen har att erbjuda:)
KRAM


yey, i'm awake!

Men jag är trött... Ack så trött jag är!

Men jag ska klara denna dag finemang. Jobbar 11.30 till 18.00, så jag borde klara't!
Men nu ska jag gå och fixa det sista, och försöka TVINGA i mig en macka. Uhhh...
HA EN BRA DAG


hemkommen

Ifrån en riktigt trevlig, rolig, och fam för allt läskig kväll med mina näraste. Jag fick en mört eller brax, eller vad det kan ha varit på kroken i alla fall. Så LITE fiskelycka fick jag ju!

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng. Bilder kanske ni får imorgon eller en annan dag då jag hämtat min sladd.
Fick mail ifrån <3 idag. Saknar.

Frågestund!

Inga frågor är dumma, fråga på bara så får vi se vad jag svarar!!! =)
Avslutas på måndag.

Har just sätt en rolig film

American Pie 2. Även fast jag sett alla dom filmerna hundra gånger om så tycker jag fortfarande lika bra om dom! Dom är ju svinbra, tills riktiga Stiffler slutade.. Då sög dom iofs..
Nu ska jag kolla lite på bilder som jag har på den här datorn, och sen får vi se vad som sker. Ska väl kanske sova eller något sånt. För imorgon är jag hundvakt sen ska jag och fiska. Göttmos.
Vi hörs lite senare, eller imorgon. Det visar väl sig =) puss&hej!

wei! vi har internet!

Äntligen har jag och mamma internet :) och jag orkar inte skriva något mera just nu. Ska nämligen kolla American Pie snart. Så vi hörs imorgon! HEY.

Ska snart dra mig till min syster

För att hålla hund sällskap tills jag ska till min älskade häst. Längesen jag träffade hästen, så det ska bli skönt att få komma ut och rida idag.

Har ätit en macka till frukost, så ska försöka sätta upp håret och gå och kissa.. Men nu ska jag tydligen gå så vi hörs lite senare! :) för hoppningsvis.

PUSS HEJ

Bloggen blev som jag ville till slut!

Glad jag blev när jag såg det:) äntligen! Hade ändå inte orkat gjort om den så hade väl tagit en skit ful ''Love Theme'' istället haha!

Nu är jag hemma hos Erika och Samme. Vi lagar lövbiff, potatisgratäng och bea sås. Ska bli grymt gott för det börjar kurra i magen lite.

Jag var på Tuna Park i måndags, då fick jag med mig hem en ny mascara (Svart såklart, 79:90kr H&M.), nytt solpuder H&Ms egna 59:90.), en jätte skön tröja (Khaki blå/grön 79:90kr H&M.) och bh/trosor (Svart trosa 59:90kr, Svart BH 129kr H&M.) Jätte nöjd med mitt köp. Och idag var jag på stan med Erika och fick med mig hem ett skit snyggt nytt nagelack (Las Vegas, 49kr Åhlens.), en bh (Svart/rosa 99kr Lindex.) och en väskplånbok kan vi kalla det (Brun 49kr Gina Tricot.)

Nej nu ska jag ringa mormor och be henne plocka fram min biobiljett så jag kan boka plats till Harry Potter premiären!
Ha en riktigt bra onsdagskväll så ska jag också ha det :)

En bild tagen för ett år sedan på mig och Erikuz<3

Jävla blogg.se!

Igår SLET JAG FÖR MITT LIV klockan 03.00 för att få en snygg design till min blogg. Men vad fick jag tillbaka??? INGENTING. Jävla skit!!

Nu är jag sur och ska ställa mig i duschen, ska strax åka till jobbet. Hej då.

Jag orkade bara inte förlåt.

Men lite förändring har det i alla fall blivit på bloggen. Nöjd hittils! Men hittar inte koderna där man ändrar texten som man skriver med i inläggen? Nu är det ju skit fult, samma sak till menyn till höger också. Så om någon vet, så hojjta till!

Nu har jag förtjänat min sömn som jag kommer ta nu. Och sedan upp till jobb imorgon, vi kanske hörs då!
KJAM

jag blir bara så knäckt.

Jag vet inte om jag ska ställa rätt fråga. Eller om jag ska strunta i det? Vill inte förstöra något som just nu är så bra. För antingen blir det bättre eller så skiter sig det helt. Frågar jag så finns det ingenting mitt emellan. Precis som vi står nu, vi står, mitt emellan

Jag har jobbat idag, tro mig. Jag har verkligen jobbat. Eric Saade kom på besök i parken, och det var ju flickornas dröm. Det var så mycket folk... Så efter 6 ½ schemalagda timmar + 1 ½ timme extra så fick jag sluta. Ligger just nu helt pladdask i sängen och kollar på facebook. Har bestämt mig för att göra en total rensning på datorn imorgon efter jobbet tror jag. Den går så jävla illa!! Segaste i hela jävla stan..

Nu ska jag inte tråka ut er för mycket, ska krypa bort till soffan och glo på film med pappa. 
HA DET!


RSS 2.0