SÅJA

Ja, som ni vet har jag varit i Grekland. Och jag hade det underbart tills det sista dagarna vilket jag inte kommer att skriva ut här. Men jag har ätit gott, druckit gott och träffat en hel del massa roliga människor.

Och eftersom att Ebba är i USA så har Anna och jag hållt varandra i handen. Och vi har haft extremt kul ihop, gjort en hel del sjuka saker. Mer av det tänker jag nog inte dra upp här.. Kan ju säga att jag hade den bästa Midsommaraftonen också! Både rolig, och mysig. Och BLÖT!!!! För fyfan vad det regnade när man skulle gå hem!! Voiiiiii...

Nehep, nu får ni inte höra mera av mitt ointressanta liv. För nu ska jag lägga mig och sova för imorgon bär det av till P&L. Tjoflöjt!

Och du? Kyss mitt stora vita arsle!

jag må vara ung och dum

Men jag kanske har blivit en beundrare av dig. Av hur du rör dig, pratar och skrattar. Det känns bra, så länge jag inte vet om något. Jag är så rädd att det bara ska bli kalabalik av alltihopa. Det höll på att bli det idag, men jag tänkte efter och kom på att det inte är värt det.

Jag mår bra faktiskt. Riktigt bra, just nu. Och jag vill inte att någonting ska gå fel nu, för då hamnar jag i svacka och jag vill inte det. Jag har varit där så många gånger, och jag vet var alla hörn och kanter ligger. Men ändå lyckas man ibland tappa greppet och falla.

Jag har några underbara vänner, och det tackar jag Gud för. Jag behöver varken fler eller mindre i mitt liv just nu. Allt är perfekt.

Detta inlägg kanske inte var nödvändigt men det var skönt att skriva av sig. Nästa inlägg kommer strax med mera info om vad jag hållit hus.


godmorgon

Min mage bultar, jag är yrslig och ont i huvudet. Jag har nog resfeber? Hehe.
Vaknade precis, så ska äta något och gå ner i duschen. Sen åker vi till Arlanda vid ett, och flyget går 17 :) tjoho!

Jag skriver nog inte mera nu, ha det braaaaaaaaaaaa =) kramar och pussar på er!

WORD!



Så jävla iskall man kan vara..

Helt sjukt att man kan vara så känslokall.. Tråkigt.

Jaha, då har jag landat hos farmor och farfar då. Har ätit god mat och jordgubbar med glass. Mums! Nu ska jag sätta mig i ett hörn med en tidning och vara självisk. Hoppas ni får en fin vecka utan mig. Ha det så bra, så ska verkligen jag också ha det. ;)


baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

Jag mår inte bra. Jag mår fan inte bra alls! Jag har sån jävla resfeber, jag vill inte ens åka. Allt är fan bara stört, riktigt JÄVLA STÖRT!

Kul att jag fick träffa Anna innan jag åker i alla fall. Synd att inte Ebba<3 kom också, men vi har telefon och fejsbok i värsta fall. Men men. Så är det.

Jag är glad på en sak i alla fall. Niklas och Lotta gjorde panacotta igår, så det får jag mumsa innan jag åker(A)



skojade bara, haha!

Blev kvar här hos min syster, träffade Amanda nyss en stund, så det blev lite girls talk! Vi ska gå på promenix ikväll lite senare, mysigt!
Har växlat pengar, och det blev lite Papas Tapas också. SVIN GOTT! Nu ska jag spela lite Theme World och sen ska jag städa upp lite. KRAM.

woop woop

Nu är jag vaken efter en underbart skön natt. Jag är sovit så himla bra! Hund har legat på mig dock, men jag tycker det är mysigt, för det var längesen. Och hon ska tillbringa hela dagen med mig idag, sen kanske vi inte ses något mer innan jag åker.

Ska åka till stan med pappa snart, och sen blir det att hämta hund och gå hem och tvätta. Hoppas på att få säga hej till Ebba också medans vi ändå är i stan. Hon är ju borta en hel månad! 

Men jag ska kila nu, kommer förmodligen inte skriva mera idag, och imorgon ska jag umgås med Erika på dagen, och sen ska jag till farmor och farfar. Så vi hörs då =) fetaste big huggen

two more days, then BYE

Åker om två dagar vilket känns helt jävla underbart. Passade perfekt att åka nu, så skönt det ska bliii! Och efter det blir det lite festival som krydda på moset, skitbra! Och jag gillar folket jag ska åka med, så det kan ju inte bli bättre, visst? Erkänn eran avundsjuka på mig?!?! (H)

Sitting on the shair hos min nyblivna mor och far. Hoppas allt går precis den vägen vi vill nu! Jag bara hoppas och längtar! Imorgon blir det Forex med pappa ska växla lite pengar, och sen ska jag ta med hund hem och tvätta massa kläder. Åh vad jag längtar!

Vi hörs nog imorgon. Ha de braaavo!

jag ska berätta för dig

Att det du sagt till oss kan krossa ditt förhållande. Det är synd att säga det, men sant är det faktiskt! Du kanske borde tänka på att du har pojkvän och inte ska längre bry dig om ditt/dina ex. Här väljer man bort dig i detta fall.
Och det är väldans coolt att säga det, men du är... DISSAD! :)

Jag hade en trevlig helg, både fredagen och lördagen. Mycket lyckad, tack allihopa! Kram på er.

RSS 2.0