jag har blivit mycket konstig

Imorse trodde jag att jag hade blivit en riktig psykopat. Jag var helt ensam på bussen, hör svagt att någon ropar, sanne, sanne. Men jag tittar bakåt och ser inte en människa, inte ens ben eller huvud som sticker upp. Bara rösten. Jag höll på att bli tokig till jag hittade människan bakom ett säte. Puh..

Nu är det 17 dagar kvar tills skolan slutar. Skönt tycker jag! Och efter det så är det bara 5 dagar kvar tills Grekland. Åh vad jag längtar! Sol, bad, god mat, god dricka och framför allt kanske något snyggt att se på. Sammanlagt 22 dagar kvar att vänta.

Undra om jag ska byta blogg? Ha ha, ja jag skrev det faktiskt. Sjukt men sant. Jag börjar bli trött på att man inte lägger upp inlägget direkt på fejjan, utan måste kopiera och krångla. Visserligen har Nattstad utbetalning av bloggar, men dom drar på tok för mycket i skatt och sen var det bara skumt folk.. Men vi får se hur jag planerar..
Nu ska jag kika efter bästa blogg ställe! KRAM

late update!

Ack jag vet, jag vet... Har ingen dator förutom hos pappa så lite knasigt blir det! Jag hoppas i alla fall att ni har det bra, så slipper ni må som en annan gör.
Inte mer om det då blir inlägg så jävla tråkiga! Ska se om jag kan hitta på något roligt.. Hm! Nästa helg som kommer så ska jag börja jobba lördag-söndag. Det ska bli riktigt roligt och få prova på något nytt, fast jag är nog lite pirrig i magen haha!
Annars då? Jo jag går väl i skolan som vanligt, och det går bra. Fast skolan blev så jävla tråkig sen praktiken började. Eller kanske inte måndagar för att då är alla där, men tisdagarna och för att inte tala om ONSDAGAR. Usch skolan är så jävla empty då..
Något annat roligt jag skulle kunna skriva om? nej det tror jag inte, så jag shappar nu:)
Ha det braaaaaaaaa. PUSs

anonymus

Var visst lite sent ute med tanke på att du skrev den 8 maj. Men bättre sent en aldrig!
Du ställde en fråga om jag och Mikael Engman höll på. Och nej det gör vi inte, vi är grymt bra vänner bara allt som allt. =)

Titta vädret, titta titta!

Ja vilket underbart väder vi har, helt underbart! Och hoppas det håller sig såhär tills vi grillat ikväll.
Fast.. jag har setat ute i tio minuter ungefär, och resten legatunder täcket i sängen. Jag FRYSER av någon anledning. Är väl sjuk..
Längtar tills ikväll då man ska grilla med Eva och familjen Prennfors =) mumma!
Jag ska strax gå och duscha och fixa mig, så vi hörs nog inte mera idag. Men vi får höras imorgon kvälll.
Ha en fucking ass bra lördag!!!

jag är bäst på sällskapsspel

Har ätit gott, spelat Cluedo och Med andra ord. Galet duktig jag är, förlorade EN gång i med andra ord. Annars ägde jag fett. F har lagt sig och ska sova, Pappa ger mig vindruvor och T ska bada. NAJS. Haha, fast jag är nog skitnödig..
Godnatt mina vännerrr!

Tacos och sällskapsspel

Jupp det står på listan ikväll. Får se vad som händer, och vem som vinner. Om vi ens hittar något kul spel att spela. Jag trivs att vara hemma nu faktiskt.Så det blir hemma med tacos ikväll. Och grillfest hos Eva imorgon. Gött mos.

Ska käka nu så vi ses. skriver senare. PUSS(L)

JAG LEKTE MED MIG SJÄLV EN STUND


Kings Of Leon - Pyro

Jag ligger i min säng och lyssnar på ''depp'' låtar. Varför? Jo för att jag känner för att vara lite tung just nu i mina tankar. Längesedan jag fick ligga ensam i ett rum där det ekar, och tänka på inte mer än, mig själv för en stund. Tänka på hur jag mår? Mår jag bra? Eller inte?
Är det bara jag som kan tycka att det är grymt skönt att få lägga sig och koppla av i sina egna tankar, och bara känna sina egna känslor? Slippa omvärlden för en stund, slippa höra någon prata med en, slippa måsten och saker att fixa. 
Jag är mycket glad att jag har sådana här dagar, så man kan få tänka i sin EGEN ensamhet! =) 

AHO! Glömde nästan att jag shoppat idag. Lite somrigt fick det bli, var ju trotts allt ett tag sedan jag handlade något åt mig själv, så det var ju på tiden tyckte jag!

Peaceörhängen Ur&Penn 59kr

Dödskalle ring, Ur&Penn 79kr
Skit sköna shorts H&M 79,50kr
Snyggt kort boxarlinne H&M 69,50kr
Pilotsolisar H&M 79,50kr

Fick en ny jätte fin tröja av min moster. ...

dsc00116 (MMS)

Fick en ny jätte fin tröja av min moster. Vit med röda stjärnor på. Finns på Vero Moda för 299kr. Tack hihi! + att min nya bikini jag fick av pappa har kommit. Den satt jätte bra, förutom trosorna, dom var lite stora bara. Men inte hela världen! Tack för allt och tack för mig idag. Godnatt. (=


KANSKE, att jag mår dåligt psykiskt


Ibland kan jag känna mig wrong.

Jag kan bli störd av att höra ditt namn.
Vet du vad? Det enda jag saknar med dig är ditt skratt! När vi dom få gångerna hade roligt tillsammans, livet var lätt då. Upp och ner vänt, men så mycket lättare. Jag kanske inte ska klandra dig till allt, men du var det mesta och det största felet. Du har en fin pojkvän, det är allt jag kan säga :)

Nu ligger jag, döds sjuk. TYP. Såna här dagar vill jag ha ''någon'' som kan pyssla om mig. Laga min mat, bädda åt mig, ge mig allt jag vill ha. Och som grädden på moset, frukost på sängen. Ah det vore något!

Jag hade en konversation med en vän om varför man ljuger igår. Och varför gör man det? Och var går gränsen vid mytoman? Jag vet inte, jag kan ljuga ibland. För mina föräldrar, men det är inge roligt längre. För dom klurar alltid ut det.

Sleeping time med hyenan mellan benen. Godnatt!


RSS 2.0